Follow by Email

Søkeresultater

onsdag 16. desember 2009

Flock

Jeg må ærlig innrømme at jeg har fått meg en ny favoritt på Web 2.0. fronten. Nettleseren Flock er en nettleser spesielt laget for sosiale medier. Jeg sitter nå å sk river på et blogginnlegg - direkte fra nettleseren. Veldig bra. I tillegg kan du legge inn ulike tjenester som Facebook - med chat funksjon integrert, Flickr, Twitter, RSS, Youtube m.v. Enkelt - oversiklig og med god brukervennlighet. Andre praktiske ting er for eksempel at du kan sende linker direkte via e-post.

En enkel arkfane meny - nesten som Google Chrome, gjør det enkelt å jobbe i flere faner samtidig. Du kan også laste bilder rett opp, og det ser ut til å fungere greit.  Du legger bildet bare inn i en "Media bar", her kan du legge til flere media tjenester - så er det dra og slipp! IMG_0551 Enkelt - bildet ved siden av er et eksempel.   I tillegg er det mulig å bruke en clip board på samme måte.

I tillegg har jeg selvsagt fått min uunnværlige Gmail konto inn på menylinjen. Er du litt nysgjerring - ja? - ta da en titt på dine Facebookvenners mediaelementer - fungerer utrolig enkelt.

Selvsagt savner jeg en del ting - Live kontoen min som jeg bruker til å kommunisere med elevene - er det ikke plass til - men det løses med Digsby.  Savner også Hootsuites statistikk - det å se om noen tar seg bryderiet med å se på ting jeg jobber med - elelr finner interessant synes jeg er morro. I tillegg kan du publisere i flere kanaler samtidig, for eksempel i blogg og på Facebook - praktisk.

Så er spørsmålet - kommer jeg til å beholde den som foretrukket nettleser? Svaret er ja - inntil videre - bare prøv!
Blogged with the Flock Browser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar