Follow by Email

Søkeresultater

onsdag 16. desember 2009

Mailandmesterskap for ungdomsbedrifter

I morgen 17. desember 2009 er den store dagen! Det første Mailandmesterskap for ungdomsbedrifter skal avvikles. Det har vært hektisk planlegging. Eivind Svenner - lektor på service og samferdsel er den koorinerende, vi andre utfører ordrer :-)

24 bedrifter skal delta i konkuransene, som bygges opp etter malen til Ungt Entreprenørskap (UE). Det blir ekstern jury, pengepremier, muligheter til å vinne heder og ære, samt over kr. 10.000,- i pengepremier.

Elevene har den siste tiden jobbet som noen helter med å få fram produkter, planlegge utstillinger, gjennomgå salgsargumenter, selge andeler til bedriftene sine, designe logoer og brosjyrer og alt det andre som skal til for at bedriften deres skal framstå presentable. Det er virkelig en mulighet til å vise seg fram - og elevene benytter muligheten for alt hva det er verdt.

I tillegg kommer det fint besøk - kommunalminister Liv-Signe Navarsetre kommer for å få førstehånds kjennskap til ungdomsbedrift som metode - det synes vi er veldig stas. I tillegg kommer Lørenskog kommunes ordfører, samt at vi forventer at det kommer mange foreldre, famile, venner, og andre skuelystne. TV2 kommer også for å lage et innslag.

Jeg tok en liten filmsnutt av forberedelsene i dag, den kan du se her.

I morgen blir det fyldigere dekning av begivenheten! Følg med - følg med!
Blogged with the Flock Browser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar