Follow by Email

Søkeresultater

mandag 4. mai 2009

Tur til Wonderful Denmark

Dagens aktivitet i D&B Second Life gruppe gikk til Second Life, hvor vi møtte Doctor Asp, som lever av SL. Han har tre inntektskilder A) Utleie til RL virksomheter (Real Life), B) Kurs og undervisning - f.eks. kurs i bygging, og for Aalborg University og C) Bygge komplekse hus for andre virksomheter, f.eks Lolland (håper det ble riktig) og Roskilde University.

Roskilde University har et område som heter Metropolia, hvor de blant annet forsker på en sammenligning av ulike underholdningsplatformer. De som sammenlignes er Video - WII - Spillet City of Hereos og Second Life. Formålet er å evaluere underholdningsverdien av de ulike plattformene.

Personlig mener jeg nå at både tiden - denne kan du styre selv, og ikke minst interaktiviteten er SLs store fordel. I tillegg kan du hele tiden endre hvor du skal dra - og hva du skal se - jeg ser nå at det skal være en tur i SL Turism - og slik jeg oppfattet det kan du da være med på en tur - som virtuell turist - kult!

I Meteropolia var det blant annet Super Hero Museum - du kan se et videoklipp derifra her. Desverre er dette den første videoen jeg tar opp direkte fra min egen pc, så kvaliteten må dere bare leve med - lærer vel etter hvert.


I tillegg kan det tillegges at partiet Venstre i Danmark har kontor i Wonderful Denmark. Ingen aktivitet der når vi gikk forbi, men så er det godt og vel to år til valget der. I tillegg var byen Korsbæk bygd opp i SL. Kvaliteten på byggene var bare helt fantastisk - og jeg tror det må oppleves for å skjønne det. Jeg nevner også at Doctor Asp hadde en litt kul avertar, som var skapt på en Robotfabrikk - og den fikk han med seg når har var ferdig - og alt i SL. Doctor Asp fortalte også at han bygde en del i SL ved hjelp av PhotoShop, noe han mente sparte mye plass - viktig - kun 15000 prims pr sim.

Til slutt et gullkorn fra Doctor Asp: Ny teknologi skal ikke anvendes på gammel måte, men anvendes på den nye måten!
Flott kveld - takk til Kita som har arrangert og er primus motor i SL gruppen i D&B. Takk til alle andre også.

2 kommentarer:

 1. Så flott at du skriver disse referatene. Som du vet så mister jeg lyden av og til, og da blir de gull verdt for meg i etterkant.

  Filmen er flott :) Synd at Jing er så dårlig på lyd, for det er et kjekt verktøy - jeg bruker det daglig på skjermkutt, og kan ikke være uten.

  Det var virkelig morro å se alt det fantastiske de har laget der. Spesielt morsomt synes jeg det var at de hadde bygd opp en kopi av "Matador". Det og lingende miljøer kan være gjenstand for rollespill med elever. Vi får håpe den simmen består!

  SvarSlett
 2. Det var hyggeligt at have jer med på tur i både Wonderful Denmark og City of Superheroes. Aftenen sluttede, da Kita skød og dræbte alle turdeltagerne i Fight Clubben :-)

  Doctor Asp
  Wonderful Denmark
  doctorasp.wordpress.com

  SvarSlett