Follow by Email

Søkeresultater

søndag 15. februar 2009

VG1 Omvisning på Radisson SAS Plaza Hotel

Som en del av faget prosjekt til fordypning har elevene fra VG1 Service og samferdsel ved Mailand videregående skole vært på omvisning på Radisson SAS Plaza Hotel. Vår vert har ved begge anledninger vært salgssjef Truls Neraal, assistert av andre ansatte fra ulike avdelinger.
For elevene har det vært interessant å få et overblikk over livet på norges største hotell. Elevene hadde som vanlig mange interessante spørsmål og vår vert svarte villig i vei. Jeg hadde med meg vårt nye Sony videokamera, og jeg tok noen filmsnutter. Det å jobbe med video er nytt, så jeg regner med at det fototekniske blir bedre etterhvert.

Så tilbake til Plaza! Hotellet holder nå på å bytte navn til Radisson Plaza Blu, og våre elever som har markedsføring som fag var selvsagt svært interessert i å vite mer om hvilke tanker man gjorde seg rundt et slikt navnebytte. I tillegg kom selvsagt spørsmål om hvor mange som jobber der, hvor mange rom(673) og hvor mange gjester som kunne være inne på hotellet på en gang.

Vi takker for en hyggelig dag -og noen elever synes nok at hotellet er en særdeles attraktiv karrierevei! Videoen er tatt i tredje etasje, legg merke til antrekkene -til og med kundene kommenterte "her er det mye kjekk ungdom".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar