Follow by Email

Søkeresultater

lørdag 6. mai 2017

ATEKO 2017

Anvendelse av ny teknologi.
Da er vi i gang - ny teknologi i en yrkesfaglig kontekst er et spennende område å jobbe med. Med nesten 20 motiverte lærere og avdelingsledere fra Folloregionen blir det nå noen spennende samlingsdager.

Føste dag gikk med til herlig lunsj (uten mat og drikke osv....), kaffe, intoduksjon til teknologi med Runar og et blikk på velferdsteknologi med Soveig. I tillegg til presentasjon av deltakere ble det selvfølgelig masse praktiske ting.

Dag 2 starter med restart av passord for de som ikke var kommet inn, og introduksjon av Adobe Connect - det er verktøyet vi bruker til nettsamlingene,  og vi oppforder studentene til å bruke det også i gruppene sine.
I tillegg har vi lagt til alle i OneNote klasserom, samt introdusert Blogger. I tillegg vil jeg holde en presentasjon om teknologi.

Det er viktig at den enkelte yrkesfaglærer "oppdager" teknologien - og at de anvender den i sin undervisning. Det handler om å være praksisnære og gi elevene et inntrykk av hva som møter dem ute i arbeidslivet - så tidlig som mulig.
Studentene - eller rettere sagt yrkesfaglærerne - bruker tid til å utforske sine egne fagbrevområder - og at dette blir spennende er jeg ikke i tvil om!

3 kommentarer:

 1. Er vel kanskje på tide å legge inn en kommentar, gleder meg til fortsettelsen for å si det sånn :)

  SvarSlett
 2. Ser frem til studiet! Ikke glem DH som yrkesretning i bio ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg jobber i et yrkesfelleskap som vi kaller teknologiske fag - der er ikke DH med :-)

   Slett